Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2009, 16:42   #10
MetiN

MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

[b]
Alıntı:
mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin haklısın, ben yaptığı hareketi savunmuyorum Batuhan'ın. Kesinlikle çok yanlış, kadro dışı bırakılmasını da doğru buluyorum. Ama benim için bunu nerede yaptığının önemi var. Eskişehirpor'da yaparsa, kendine, hocasına, takım arkadaşlarına kulübüne saygısızlıktır. Beşiktaş'ta yaparsa ise diğerleri beni bağlamaz Beşiktaş'a. Bunu kabul edemem.

Ahlaksızlığa gelince, bu çocuk ne yaptıysa kendine yaptı. Sahada kasten rakibini mi sakatladı, birine mi tükürdü, küfür mü etti? O yüzden çok yüklenildiğini düşünüyorum. Bu başlıkta isim geçen takım taraftarları uzanamadığı ciğere mundar diyor şuan, Gökhan Emreciksin örneğini verdim bir önceki sayfada, kimse onun ahlakını sorgulamadı. Aksine bahsi bile geçmedi doğru dürüst. Kendine yazık ediyor Batuhan orası ayrı, bende tekrarlamayacağını umuyorum.
Gercekden Batu dan bir şeyler olucağına cok inanıyordum . Babam geseli o bile diyodu milli macda Batu süper Hakan gibi olur bu ilerde. Ama son hareketi gercekden affedilemez. Ekmek yediğin bir takıma bunu yapamazsın ve oglu gib iseven bir hocası vardı. Rıza hoca.
İnş. Bundan sonra dediklerine ve yaptıklarına dikkat eder. 2-3 mac sonra tekrar sahalara döner .

BesiktasForum.NET

.........

Konu MetiN tarafından (08-04-2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir..
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla