Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 01:35   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş ColaTurka - Mutlu Akü Selçuk Üni. (T.B.L 26.Hafta)

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol ekibimiz, Beko Basketbol Liginin 26. Haftasında Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'ni Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena'da konuk edecek. 11 Nisan 2009 Cumartesi günü, saat 16:00'da başlayacak mücadele ayrıca Sky Turk ekranlarından da naklen yayınlanacak.. Karşılaşmayı; Recep Ankaralı, Fatih Arslanoğlu ve Murat Ciner hakem üçlüsü yönetecek..

Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan ve ekibimizin 74-78'lik skorla galip geldiği mücadelede bazı olaylar çıkmış, ekibimizden; Mire Chatman, Dennis Mims ile birlikte antrenörümüz Hakan Demir de diskalifiye edilmişti..

Beşinci sıradaki yerimizi sağlamlaştırmak için oldukça önem arzeden bu mücadele öncesinde ekibimizde eksik oyuncu bulunmuyor. Bir süre önce sakatlıklar yaşayan Mire Chatman ve Mehmet Yağmur'un durumlarının giderek iyiye gittiğide gelen haberler arasında..

Ligde geride kalan 25 hafta sonunda; 14 galibiyet ve 11 mağlubiyet alan ekibimiz averajla beşinci sırada bulunurken, düşme hattından kurtulma mücadelesi veren rakibimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ise 10 galibiyet ve 15 mağlubiyet ile averajla 12. sırada bulunuyor.. Özellikle yeni yabancıları ile büyük çıkış yakalayan ve son beş maçının dördünü kazanan konuk ekip karşısında, taraftarımızın desteği ile birlikte ilk maçtan kalan hesabınıda kesecek olan Mire Chatman önderliğinde Dev Kartallarımız galibiyete çok daha yakın olan taraf durumunda..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (09-04-2009 Saat 01:36 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla