Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2009, 13:07   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hentbolcularımız Yemekte Buluştu

Yönetim Kurulumuz, Challenge Kupası’nda yarı finale yükselerek Türkiye’de bir ilki başaran Hentbol Takımımız’a yemek verdi.
Dün akşam Marmara Yelken Kulübü’nde düzenlenen yemeğe İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Tesisler, Bedensel Engelliler ve Güreş Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel, Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş, Genel Müdürümüz Sami Çoban, Kulüp Derneği Genel Koordinatörümüz Levent Çifter’in yanı sıra Takımımız’ın idari ve teknik kadrosu, oyuncularımız ve eşleri ile basın mensupları katıldı.

Yemekte bir açıklama yapan Bedensel Engelliler ve Güreş Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Yücel, Hentbol Takımımız’ın başarılarından büyük gurur duyduğunu belirterek, “Öyle inanıyorum ki, Takımımız’da bu güç ve inanç olduğu müddetçe yarı finalden finale, finalden de kupaya uzanacaklar. Umarım bu dileğimiz gerçekleşir ve Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiririz” diye konuştu.

Birlik ve beraberliğin Hentbol Takımımız’ı yarı finale kadar getirdiğini ifade eden Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş ise Takımımız’ın bütün Camiamızı mutlu ettiğini belirtti. Oyuncularımıza güvendiğini söyleyen Deriş, “Bu sezon Challenge Kupası’nda şampiyon olmak istiyoruz. Bu birlikteliğimiz devam ettiği müddetçe bunu başarabiliriz. İnşallah kupayı kazanarak bu mutluluğu bütün Camiamız’a yayarız. Ben oyuncularımıza inanıyor ve sonuna kadar gideceklerine güveniyorum” dedi.

Kazanılan başarıların herkesi mutlu ettiğini belirten Hentbol Takımı Genel Menajerimiz Bilal Eyüboğlu ise yarı finaldeki rakibimiz Resita’nın güçlü bir ekip olduğunu vurgulayarak, “Rakibimizin güçlü olması bizim güçsüz olduğumuz anlamına gelmez. Buraya kadar geldiğimize göre biz de güçlü bir ekibiz. Biz Resita ile finalde oynayacağımızı tahmin ediyorduk. Ama yarı finalde eşleştik; demekki erken final olacak. Bu turu geçen takım kupayı kazanır” şeklinde konuştu. Eyüboğlu, ayrıca yemek organizasyonu ile herkesin bir araya gelmesine sebep oldukları için Başkanımız Yıldırım Demirören’e ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür etti.

Hentbol Takımımız’ın başarısındaki en önemli isimlerden birisi olan Antrenörümüz Müfit Arın ise bu tür organizasyonların takım havasını sağlamak açısından son derece önemli olduğunu ifade ederek, “Challenge Kupası’nda buraya kadar geldikten sonra rakibin isminin bir önemi yok. Beşiktaş da büyük bir takım, rakibimiz bizi düşünsün. Biz bu turu atlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yaparak kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla