Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2009, 11:13   #59
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İbo, dediklkerine bir şey dediğim yok zaten, kendinde demişin Batu hatalı diye, benim dediğim de sadece bu...Ama bunu hata olarak görmeyenlerde var, ben ona karşı söyledim bunları...İşin medya boyutuna gelince, ne güzel demişsin işte, medyanın ne olduğu sizlerde iyi biliyorsunuz diye, evet doğru biliyoruz bunu her Beşiktaşlıda bilmeidir, yanii Gs'li, Fb'li futbolcular 10 yapıyorsa bizim 1 yapmamız lazım, bunu Batu'nun bilmesi lazım, o bilmeyecek de ben mi bileceğim bunları, olan bana olmuyor ona oluyor sonuçta...Arda meselesine gelince, yapmayın, Arda'nın sevgilisymiş o, bide bu Batu'nun fotosu onunkinin yanında hiç bir şey kalır, yatakta onlar, halleri de belli, Batu'nunkinde ise 3 kız var, hangisi sevgilisi bunlardan....Arda'nın da üstüne gelmiyorlar mı sanki, ama Arda sonuçta Gs'de oynuyor hala, takır takır da oynuyor, Batu'da o da yok, daha eti ne budu neki, bunları yapmaması lazım onun için, sadece dediğimiz bu, ama o da inatla yapıyor, kendini bize karşı soğutmak için elinden geleni yapıyor, hayret ediyorum soğumayanlar var, normal karşılıyorlar bunları, size göre normal olan şeyler bana göre çok anormal valla...