Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2009, 12:35   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adriano’dan şok sözler!

Brezilya´nın başkenti Rio de Janeiro´da düzenlediği basın toplantısında Inter´e ve İtalya´ya bir daha dönmeyeceğini ve futbola da bir süreliğine ara verdiğini açıklayan Adriano´nun bu sözleri İtalya'da şok etkisi yarattı.

Click the image to open in full size.

Rio'daki Windsor otelinin barında konuşan Brezilyalı yıldızın "Moratti, üzgünüm. Hasta değilim, sadece İtalya'da daha fazla oynayamayacağım. Futbolu da bırakıyorum, en azından bir süreliğine. Eğer bir gün tekrar dönersem sadece büyükannemin takımı Flamengo'da oynarım" şeklindeki açıklamaları İtalya’ya bomba gibi düştü.

Ünlü golcü toplantıda "Durum diğerlerinin dediği gibi değil; hasta değilim. Sadece biraz sükûnet arıyorum. Burada aileme, anneme, anneanneme, kendimi iyi hissettirecek herkesin yanındayım. Inter'in bir kabahati yok ve Moratti bana karşı daima bir baba gibiydi, bana hep yakın davrandı. Para konusunu da sorun etmiyorum, nihayetinde benim için hayatta önemli olan bu değil" şeklinde konuştu.

Genç yıldız sözlerine "Psikolojik desteğe veya doktora ihtiyacım yok. Sadece kıskançlıklardan ve de bitmek bilmeyen dedikodulardan dolayı yorgunum. İtalya'da mutlu değildim" şeklinde devam etti. Adriano ayrıca "Sakat değilim ve kariyerime nasıl devam edeceğime karar vermek zorundayım; bundan dolayı oynamadan bir kaç hafta daha geçirebilir miyim bilmiyorum. Bunun yanı sıra Brezilya'da ise mutluyum.

Arkadaşlarımın, ailemin yanındayım.” dedi. İtalya konusunda ise tekrar Inter’le ilgili bir sorunu olmadığını yineleyen yıldız futbolcu "sadece İtalya'da yaşamayı sevmiyorum. Kendimi daima bir baskı altında hissediyordum. 18 yaşımdan bu yana bu baskılara tahammül ettim" şeklinde konuştu.

Leite Ribeiro Adriano, İnter forması altındaki ilk maçını 2001 yılında Santiago Bernabeu'da Real Madrid'e karşı oynamış ve attığı golle taraftarların gönlüne girmeyi başarmıştı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla