Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2009, 12:38   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bayern Bayern olalı böyle zulüm görmedi

Alman ekibi, Barcelona´ya 4-0 yenildi ama tarihi hezimetten kurtulduğuna seviniyor. Kulüp karıştı, Rummennige ve Beckenbauer ağır konuştu. Klinsi topun ağzında.

Şampiyonlar Ligi’nin 2. turunda Sporting Lizbon’a iki maçta 12 gol atan Bayern Münih, çeyrek final ilk karşılaşmasında Barcelona önünde aciz durumlara düştü. Messi (2), Eto’o, Henry’nin golleriyle ilk yarıda 4-0 yenik duruma düşen Alman ekibi, rakibinin hız kesmesi üzerine tarihi bir hezimetten kurtuldu. Hafta sonunda Wolfsburg’tan 5 yiyen Kırmızı-Beyazlılar’ın efsanevi ismi Alman futbolunun ‘İmparator’u Beckenbauer, “Bu tam bir felaket. Barcelona sınırlarını bile zorlamadı. İlk yarı, Bayern’in bugüne kadar seyrettiğim en kötü oyundu” dedi.
Rummenigge: Utanç verici
Yönetim Kurulu Başkanı Rummenigge ise “Özellikle ilk yarıda gururumuz ayaklar altına alındı. Oyun rezalet ve utanç verici. Şokta mı, üzgün mü, yoksa kızgın mıyım bilemiyorum” diye konuştu. Teknik direktör Klinsmann ise bu eleştirilere “Çalışma zevkimi hiç kaybetmedim. Artık lig şampiyonluğunu kazanmak zorundayız” yorumunu yaptı. Alman basını da tecrübeli çalıştırıcıyı topa tutup, yarınki Frankfurt maçında alınacak kötü sonucun Klinsi’nin sonu olacağını iddia etti.
BARÇA’NIN EZDİĞİNİN KANITI
Barcelona Bayern4Gol010Şut27İsabetli şut113Faul2212Korner11Ofsayt335dk.Topla oynama19 dk.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla