Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2009, 20:59   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal
 
ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Bu yol şampiyonluk yolu! 1-3

Süper Lig'de ikinci sırada yer alan Beşiktaş, Körfez deplasmanında öldü öldü dirildi. 2009'da resmi maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Kartal, ligin ikinci yarısının flaş takımı Kocaelispor karşısında 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen, 3-1 kazanmasını bildi. Siyah-Beyazlılar, derbi haftasını kayıpsız kapatırken, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı da kayıpsız dönmüş oldu

MAÇTAN NOTLAR
Turkcell Süper Lig’de Sivasspor’un ardından ikinci sırada yer alan Beşiktaş’ta, sakatlıktan kurtulan Gökhan Zan ile Nobre, Kocaelispor maçı kadrosunda yedekler arasında yer aldı.

Lider Sivasspor’un 1 puan gerisinde 52 puan ile zirve takibini sürdüren Beşiktaş, ligde kalma mücadelesi veren ikinci yarının flaş takımı Kocaelispor karşısında galip gelerek, 2009 yılında resmi maçlardaki yenilmezlik serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Siyah-beyazlı takımda sarı kart cezalıları İbrahim Toraman, Serdar Özkan kadroda yer almazken, sakatlıktan kurtulan Gökhan Zan ve Nobre yedek soyunduruldu. Teknik direktör Mustafa Denizli, Delgado ve Holosko’ya da ilk 11’de yer vermedi.

İsmetpaşa Stadı’nda kendilerine ayrılan 750 kişilik kontenjanı dolduran siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarını destekledi. Beşiktaş geride kalan 26 haftada 15 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 52 puan ile 2’nci, Kocaelispor ise 6 galibiyet, 15 mağlubiyet ve 23 puan ile 17’nci sırada yer alıyor.

Turkcell Fair Play Ligi 26. hafta kesin değerlendirme raporuna göre Kocaelispor toplam 124 ceza puanı ile 11, Beşiktaş 234 ceza puanı ile sonuncu sırada yer aldı.

Maç öncesi, hayatını kaybeden Kocaelisporun eski futbolcusu Ünsal Erişen için saygı duruşunda bulunuldu.
__________________
iki tanık var biri dilim biri kalemim, olanı biteni sindirdim yeter bana kendi derdim!

Click the image to open in full size.

Konu ÖLÜMÜNEBJK tarafından (10-04-2009 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir..
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla