Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-08-2006, 14:03   #103
autopsy
 
autopsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

[quote=Torer]
Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı
Nery hakkında biraz araştırma yap ondan sonra konuş.Önce biraz futbol bilgini ilerlet, ondan sonra bu sene yapılan transferler hakkında ahkam kes.Takımın en çok desteğe ihtiyacı olan şu zamanda böyle içi boş laf olsun diye yapılan yorumlar anlamsız.Bi şeyi söylüyorsan içini dolduracaksın.Nery kim ben sana özetliyim.10 kez Brezilya milli takımında oynamış, Corinthians takımında oynayan her sene yaklaşık 8-9 gol ve asist ile oynayan Brezilya'nın en iyi sol kanat oyuncularından biri.Bazı otoritelere göre en iyisi.Bi de açıklar mısın bu yıl yapılan transferler niçin beş para etmiyormuş ?????

madem oyle dunyanin en zeginleri almiyoda bize mi kaldi havada kaparlardi zero gelsin delgadoya dondu ama yillik 5 milyon euroda alsa gelsin
Kardeş ne alakası var.Ben Ze Roberto gelmesin mi dedim ?Ben diyorum ki izlemediğiniz adam hakkında atıp tutmayın.Ben Nery'nin çok iyi bir futbolcu olduğuna adım kadar eminim.Çünkü defalarca izledim.Sen neden kötü olduğunu açıkla bana. Ayrıca bir adamın iyi futbolcu olması için illa dünyanın en zenginlerinin mi alması gerekir ? Ze Roberto'yu niye havada kapmadılar o zaman ?


Ayrıca yıllık 5 milyon alsa da gelsin ne demek ? Takımın dengeleri niye bozulsun.Bu kadar çok para verilecekse bence alınmasın.Burası Ze Roberto spor değil BEŞİKTAŞ.
autopsy Ofline