Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2009, 17:02   #1
Constantin
ยŦยк
 
Constantin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Oyun Severler Buraya Bir Göz Atın

Game Server Search 1.1 yazilimi dunyadaki butun oyun sunuculari arasinda arama yapip karsiniza getiren bir program. Programin en guzel ozelligi ise oyuna direkt giris ve 11 dil desteğidir. Game-Monitor.com, ServerSpy.com, GameTiger.com gibi bircok oyun sunucusu arama motoru arasinda arama yapip, karsiniza anlik olarak sunuculari ve ayrintilarini getiren bu program ile istediginiz oyuncuya, haritaya ve sunucuya gore arama yapabilir, sonuclardan otomatik olarak oyuna gecebilirsiniz.
Click the image to open in full size.
GSS includes this game servers: Counter-Strike 1.5, Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Source, Counter-Strike Pro Mod, Condition Zero, Call Of Duty 4, Call Of Duty, COD: United Offense, Call Of Duty (COD), BattleField 2142, BattleField 2 Demo, BattleField 2, Battlefield Vietnam, BattleField 1942, Armed Assault, America’s Army, Crysis, Day Of Defeat, Day Of Defeat: Source, Doom3, Enemy Territory, FEAR, Frontlines: Fuel of War, Half-Life 2, Halo, Multi-Theft-Auto, Natural Selection, Quake 3, Quake 4 ET: Quake Wars, Red Orchestra, San Andreas MP, Soldat, STALKER: SC MP, Team Fortress Classic, Team Fortress 2, Unreal Tournament 2004, Unreal Tournament 3.
GSS includes this languages: Turkish, English, German, Arabic, Bulgarian, Chinese, French, Romanian, Russian, Polish, Catalan
Constantin Ofline   Alıntı ile Cevapla