Kocaelispor maçında yerinde duramayan Demirören, “Kazanacağımızı biliyordum. Endişeye kapılmadım, ancak çok büyük heyecan yaşadım” diye konuştu.
Her maçta uğur yapan ve karşılaşmaları genellikle protokol tribünü yerine locadan izleyen Yıldırım Demirören, Kocaelispor mücadelesinde çok heyecanlandığını itiraf etti. Siyah-Beyazlılar’ın patronu, “İlk dakikalarda yenik duruma düşmemize rağmen en küçük endişeye kapılmadım. Ancak ilerleyen dakikalarda gol gecikti ve telaşlandığım anlar oldu. Çok büyük heyecan yaşadım. Bir dakika bile oturmadım, yerimde duramadım. Doğrusu maçların bu kadar uzun olduğunu yeni anladım. Zaman durdu sanki...” ifadesini kullandı. Teknik heyet ve futbolculara sergiledikleri performans ve galibiyet nedeniyle teşekkür eden Yıldırım Demirören, “Maça pek iyi başladığımız söylenemez. Ancak ikinci 45 dakikada gerçek Beşiktaş sahadaydı” diye konuştu.
‘Bu takım hepimizin’
Siyah-Beyazlı camiaya seslenen Demirören, sözlerini şöyle noktaladı: Hem Süper Lig’de hem de Fortis Türkiye Kupası’nda şampiyonluğa kilitlenen camiamız, kalan 7 haftada daha da bütünleşip tek yumruk halinde hedefine ulaşacaktır. Beşiktaş kararlı bir şekilde şampiyonluk ve kupa yürüşünü sürdürüyor. Herkesi bu hedef doğrultusunda bizimle yürümeye davet ediyorum. Bu takım, bu kulüp hepimizindir...