Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 00:18   #1
dygsm
noble eagle
 
dygsm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Aşkımı Haykırıyordum...

Ne çok şey vardı seninle yaşamak istediğim....Seninse zamanların tükenmişti. Sadece durup bakmayı görmek sanıyordun. Beni görmeye zamanın yoktu. Sadece duymayı dinlemek sanıyordun. Çığlıklarım sana ulaşmıyordu. Aramızdaki duvara bir tuğla daha ekleniyordu sonra. Sevgim duvarlarda parçalanıyordu. Sen bunu yaşam zannediyordunClick the image to open in full size. benim yaşamım zannedişlerinde tükeniyordu

Durmaksızın yeni umutlar buluyordum kendime oyalanacak. Birgün diyordum. Bir gün mutlaka olacaktı. Yaşanması gerekenler yaşanacakClick the image to open in full size. söylenmesi gerekenler söylenecekClick the image to open in full size. görülmesi gerekenler görülecekti.

Yokken çok olan senClick the image to open in full size. çokken yok olmayı seçiyordun durmaksızın. Sana yetişemiyordu çocuk adımlarım. Yapma diyemiyordum sana. Gör beni diyemiyordum. Sen beni görmedikçe ben tükeniyordum. Sen beni duymadıkça ben susuyordum. Duy beni diyemiyordum sanaClick the image to open in full size. anla beni diyemiyordum.

Sen uzaklaştıkça büyüyordu duvarlar ve küçülüyordu yüreğim. Etrafına çektiğin dikenli tellerde kalıyorClick the image to open in full size. kanıyordu ellerim. Mavilerim yok oluyordu.

Her gün yeni bir umutla uyanıyordum güneClick the image to open in full size.
O gün hiç gelmiyordu.

Bense hep inanıyordum bir gün olacağına. Bir gün yıkılacaktı duvarlar. Dikenli tellerin yerle bir olacaktı. Acımadan dokunabilecektim sana. Sözlerim duyulur olacaktı.

Olmadı.

Gitgide büyüdü duvarlar. Duvarlar büyüdükçe yüreğim küçüldü iyice. Ben de duyamaz oldum çığlıklarımı. "Bize kıyma" sesleri yok olup gitti senin yaşam sandığın duvarların arasında.

Kıydım bize.
En çok da sevgime.

Sen geçer sanıyordun.
Büyüyordu.

Bir gün kendimi sana anlatmaya çalışmaktan vazgeçeceğimi sanıyordun. Ben seni anlamaktan vazgeçiyordum.

Bir gün benim de senin gibi düşüneceğimi sanıyordun.

Ben gidiyordum.

Birçok şeyi aldın ama
Her bir şeyi sandın ama
Gel de al bende kalan şarkıların var

Bunları hiç görmediğin gibiClick the image to open in full size. yok oluşumu da göremiyordun. İzin vermiyordu aramızdaki duvar.

Ben her şeyi aldım yaşamdan.
Sen de al.

Gidiyorum.
Bende kalan şarkıların var... Onlarıda al.
__________________
Click the image to open in full size.
Aşksın sen ! ...
Yalan aşkı kabullendim yalan olsan da gel yine ...
dygsm Ofline   Alıntı ile Cevapla