Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 03:32   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mert Nobre formaya sarıldı

Sakatlığı nedeniyle Kocaeli maçında formasından uzak kalan Nobre, Bursa sınavı öncesinde mesaj gönderdi: Tamamen iyileştim. Şampiyonluk için elimden geleni yapmaya hazırım...

Click the image to open in full size.


Ligin bitimine 7 hafta kala Sivasspor’la kıran kırana bir şampiyonluk yarışı içerisine giren Beşiktaş’ta, Mert Nobre ile İbrahim Toraman zorlu Kocaeli deplasmanında forma giyememişti. Sakatlığı bulunan Nobre yedek kulübesinde kalırken, cezalı İbrahim Toraman maçı TV’den izlemek zorunda kalmıştı. Sağlık ekibinden ‘Oynar’ raporu gelen Nobre, “Şimdi çok daha iyiyim. kenarda beklemek, sahada olmaktan çok daha zor. Bursaspor karşılaşmasında formamı giyeceğim ve galibiyet için terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Şampiyonluk için elimden geleni yapmaya hazırım” dedi.


‘Ayrı kalmak ölüm gibi’
Beşiktaş’ın savunmadaki kilit ismi İbrahim Toraman da cezası nedeniyle Kocaelispor maçında görev yapamamıştı. “Bu sezonki en zor maçım, Kocaelispor karşılaşmasıydı” diyen Toraman, “Böylesine önemli ve zorlu bir maçı evde izlemek benden çok şey alıp götürdü. İnşallah bir daha cezalı duruma düşüp, bu kabusu yaşamam. Takımdan ayrı kalmak ölüm gibi geldi” diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla