Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 05:35   #12
_Blackseagless_
Banned
 
_Blackseagless_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Azizinho´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya abim, sen kendin suan boboyu sucluyorsun ve bana sinan enginin ve celal kolatun emeklerindne bahsediyorsun! ben demiyorki tek süclü bu ikisi...ama medyayla ugrasmakdan..teknik direkörle ugrasmaktan islerini yapamaz oldular...bizim kaybettimiz son iki senedeki sampiyonluklarin nedenleri cok fazla..tek federasyon ve hekamler degil..bunu demeye calisiyorum ve kendimizdede suc var...tek disardan etkiyle sampiyonluk bu kadar kolay kaybedilmez
tabi bir tek değil bir sürü neden vardı kaç şampiyonluk kaçırdık neyse artık eski defterleri açmayalım geldik finale şampiyonluğu almak üzereyiz bu önemli anlarda çok sakin olmalıyız özellikle önümüzde ki bursa maçında , maça gidecek arkadaşlara kardeşlerime yalvarıyorum ne olur sakin olun küfür etmeyin bursalı ların provakasyonuna gelmeyin . Bursalı lar fener maçında ceza almamız için olay çıkartmaya çalışacak dikkatli olalım ellerine koz vermeyelim . Ayrıca maçtan önce alkol almayalım lütfen eğer kendini kontrol edemeyecek kadar alkol alan arkadaşlar varsa onlara çok dikkat edelim tribünde olay çıkarmalarını , bursanın provakasyonlarına gelmelerini engelleyelim .

Ne olur arkadaşlar kardeşler çok kritik zamanda yız sakin olalım sağ duyulu olalım şampiyonluk yolunda kimseye koz vermeyelim sonuna kadar takımımıza destek olalım küfretmeyelim sadece takımımıza tezahurat yapalım . Büyük Beşiktaş taraftarı sana şampiyonluk yakışır .
__________________
Click the image to open in full size.
_Blackseagless_ Ofline   Alıntı ile Cevapla