Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2009, 09:09   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş günlüğü

Denizli çalışıyor
G.Saray ve F.Bahçe'den sonra Beşiktaş'ta da şampiyonluk sevincini yaşamak isteyen Mustafa Denizli, Bursaspor dersini çalışmaya başladı. Tecrübeli hocanın Bursa'nın A.Gücü'nü 2-0 yendiği son mücadele başta, rakibinin maçlarını defalarca seyredip plan hazırlıyor.

Hazırlıklar başlıyor
Kocaelispor galibiyetinden Click the image to open in full size.sonra iki gün izin yapan Beşiktaşlı oyuncular bugün 10.30'da start alıyor. Hafta sonundaki Bursa mücadelesinin ilk idmanı basına açık yapılacak. Denizli havaların ısınmaya başlamasıyla sabah idmanını yarım saat erkene almıştı.

Bobo'nun morali iyi
Suskunluğunu Kocaelispor'a attığı golle bozan Bobo, "Devamı gelecek" dedi. Brezilyalı oyuncu bazı maçlarda şanssızlık nedeniyle golle buluşamadığını belirterek, "Görev alırsam Bursaspor'a da golüm var. Seriye bağlayacağım" diye iddialı konuştu.

Kadroyu zorluyor
Cezası nedeniyle Kocaeli'de forma giyemeyen Serdar Özkan, 11'e dönmek için iddialı. Ligin sonu yaklaştıkça heyecanın artacağını belirten Serdar 2-3 hafta içinde zirvede yalnız kalacaklarını söyledi. Serdar, "Kim oynasa fark etmez. Çünkü kaliteli bir takımız" dedi.

Taraftar inanıyor
Kayseri maçı öncesi takımı karşılayan ve stada kadar götüren taraftarlar bu kez karışıklık yaşanmayacağını söylediler. Siyah-beyazlı taraftarlar, "Stadı doldurarak tam destek verip bir anlamda özür dileyeceğiz. Taraftar olarak üzerimize düşeni yapacağız" dediler.

Kurtuluş unutuldu
Zaman zaman da olsa Denizli'nin forma verdiği Serdar Kurtuluş eski günlerini arıyor. Yaşadığı sakatlık sonrasında eski formuna kavuşamayan tecrübeli oyuncu suçlu aramadığını söyledi. Antrenmanlarda Denizli'nin de moral verdiği Serdar toparlanma sözü verdi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla