Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 04:00   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kırmızı alarm!

Bursaspor karşılaşması öncesinde ceza sınırında bulunan Beşiktaş´ta taraftarların küfürlü tezahüratta bulunması halinde, Fenerbahçe derbisi seyircisiz oynanabilir.

Click the image to open in full size.


Beşiktaş’ı zorlu Bursaspor karşılaşması öncesinde önemli bir tehlike bekliyor... Bitime 7 hafta kala Sivasspor’la birlikte kıran kırana bir şampiyonluk yarışı içerisine giren Siyah-Beyazlılar’da taraftarların küfürlü tezahüratı halinde İnönü Stadı kapanacak. Daha önce uyarı ve para cezası alan Kara Kartallar sınırda bulunuyor. Siyah-Beyazlı tribünlerin bir kez daha küfürlü tezahüratta bulunması ve olay çıkarması durumunda, İnönü Stadı’ndaki ilk maç olan Fenerbahçe derbisi, boş tribünler önünde oynanabilir.


Uyarı yapıyorlar

Bu hassas durumun farkında olan Beşiktaşlı taraftarlar internet siteleri ve forumlarda biraraya gelip, Bursaspor karşılaşmasında küfür edilmemesi konusunda uyarılarda bulunuyorlar. Ayrıca kulübün de maç öncesinde taraftarlara el ilanları ve anonslarla uyarı yapacağı kaydedildi. Bu arada 23 Nisan tribünü de Bursaspor maçında açılacak. 50 şanslı Siyah-Beyazlı minik, Bursa maçını tribünden izleyecek.



Orhan YILDIRIM
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla