Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 04:08   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
derbinin faturasını açıklıyoruz

PFDK ayrıca Galatasaray Kulübü´ne küfürler nedeniyle 1 maç seyircisiz, sahaya giren taraftar ve yabancı madde yağmuru yüzünden de 1 maç saha kapatma cezası verecek.

Click the image to open in full size.


Adnan Polat: 60 Gün
Diego Lugano:
4 Maç
Arda Turan: 3 Maç
Semih Şentürk: 3 Maç
Emre Aşık: 2 Maç

Derbi bitti, kavgası sürüyor. Şampiyonluk umutları tükenen Galatasaray ve Fenerbahçe’nin başı, pazar gecesi yaşananlar yüzünden bir hayli ağrıyacak. Futbol Federasyonu, bugün saat 11.00’de İstanbul’da toplanıyor. 12.30’da ise Başkan Mahmut Özgener basına açıklama yapacak. Olağanüstü zirvenin tek gündem maddesi, derbi olacak. Hakem ve gözlemci raporları, kurullara ulaştı. Cezalar kısa süre içinde resmen açıklanacak. Ancak FANATİK, PFDK’nın vereceği cezaları ele geçirdi. Galatasaray’a maçın son dakikalarında yaşanan gerilimin ardından taraftarların ettiği küfürler nedeniyle ‘1 maç seyircisiz oynama’ cezası geliyor. Ankaraspor maçı boş tribünler önünde oynanacak.


5 oyuncu daha yanabilir!
Fenerbahçe tercümanı Samet Güzel’in kafasının atılan kanyak şişesi nedeniyle yarılması, temsilcinin raporuyla birlikte şişeyi de kurula iletmesi ve sahaya giren seyirci nedeniyle de Sarı-Kırmızılı kulübe ‘1 maç saha kapatma’ cezası verilecek. Ankaragücü mücadelesi, tarafsız sahada yapılacak.

Karşılaşmanın ardından, “Tezgâh kurulmuş, Galatasaray ve Fenerbahçe’yi ligde devreden çıkarmak için hazırlanan senaryo başarıyla uygulamaya konuldu” diyen Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a en az ‘60 gün hak mahrumiyeti’ cezası verilmesi gündemde.

Emre Aşık’a kafa atarak fitili ateşleyen Diego Lugano 4 maç, yumruklaşan Arda Turan ve Semih Şentürk 3’er maç, Emre Aşık ise 2 maç ceza alıyor. Bu arada olayların görüntüleri incelenecek. Başta Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Morgan de Sanctis ve Colin Kazım olmak üzere olaylara karışanların hareketleri değerlendirilecek ve gerekli görülmesi halinde bu futbolculara da ceza verilecek.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla