Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 14:32   #8
nouma1985
 
nouma1985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Verilecek cezaları açıklıyoruz (GS-FB maci)

Futbolcuların yanı sıra G.Saray kulübü başkanı Adnan Polat da PFDK'ya sevk ediliyor. Polat'a ağır ceza verilmesi bekleniyor.
Volkan: 3 maç
Lugano: 3 maç
Semih: 2 maç
Arda: 2 maç
Emre Belezoğlu: 2 maç
Emre Aşık: 2 maç Sabri: 1 maç


***

Ağır fatura

Lugano&Volkan'a 3'er, Emre Aşık, Semih, Arda'ya 2'şer maç ceza geliyor. Sami Yen 1 maç seyirciye kapatılacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin kavgalı biten derbisi, ezeli rakiplere pahalıya patlayacak. Karşılaşmanın temsilcileri Hasan Üsküplü ile Hakkı Köprükaya, maçta saha içinde ve tribünde yaşanan bütün olayları detaylı olarak raporlarına yazıp, federasyona gönderdi. Raporlar ışığında; kırmızı kart gören Fenerbahçe'den Diego Lugano, Semih, Galatasaray'dan Click the image to open in full size.
Arda ve Emre Aşık ile taraftarları tahrik eden kaleci Volkan Demirel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Sabri'ye de bir maç!

Ceza yönetmeliklerinde yer alan talimatlara göre edep yerlerini gösterdiği belirtilen kaleci Volkan Demirel ile Emre Aşık'a kafa atan Lugano'nun en az 3'er maç ceza almaları bekleniyor. Centilmenlik dışı hareketler yaptıkları için kırmızı kart gören Semih, Arda ve Emre Aşık ise asgari 2'şer karşılaşmadan men edilecek. Sabri'nin de taraftarları tahrik ettiği gerekçesiyle 1 maç ceza alabileceği, De Sanctis ile Kazım'ın da PFDK'ya sevk edileceği belirtildi.

Polat'a üç hafta
Daha önce Disiplin Kurulu'ndan 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle 3 kez para cezası alan Galatasaray'a da taraftarlarının çıkardığı olaylar ve sahaya atılan maddeler nedeniyle en az 1 maç seyircisiz oynama cezası kesilecek, ağır para cezası verilecek. Fenerbahçe'ye de kötü tezahürattan para cezası kesilecek. Galatasaray, ceza alırsa Ankara maçını seyircisiz oynayacak. Başkan Polat'ın da "Tezgah kuruldu" demesi nedeniyle 3 hafta hak mahrumiyeti alması gündemde.


Kaynak: Fotomac
nouma1985 Ofline   Alıntı ile Cevapla