Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-04-2009, 16:00   #2
GokcanBjk
 
GokcanBjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sinan Enginin`de bu oyunu kuranların da Allah belasını versin.

Bunlar hala kimin patron kimin esir olduğunu anlayamamışlar,Beşiktaş yönetimi bir şeyler yapmalı,hakkını savunmalı,gerekirse Fifa`ya UEFA`ya bu konuyla gidilmeli. Taraftarların yazdıkları çizdikleri verdikleri tepkiler UEFA`ya yine bildirilmeli. Beşiktaş`a bu senede oyun oynanırsa ben kendi adıma konuşim şampiyon olan takım kim olursa olsun,konvoylar vs. geçerken elimden gelen en acımasız pisliği yaparım. Bizi Asi Ruh a teslim etmesinler,20 milyon Beşiktaş`lı sokağa dökülürse altından kimse kalkamaz.

Mahmut Özgener ve Federasyon yetkilileri,gücünüz bazı yalnış yetmiyormu,doğrudan yanasınız ama doğruları yapamıyormusun,ozaman gidin UEFA`ya yardım isteyin baskı geliyor deyin. Aksi halde bunların tek ama tek suçlusu siz,gerekirse spor bakanı olacaktır. Bedşiktaş`ın hakkın koruyamadığı için yanan Beşiktaş yönetiminin yanında suçlu sizlerde olursunuz. Böyle bir şeyin olacağınıda,Adnan Polat`ın açıklamarından sonra forumlarda yazı yazan arkadaşlar dile getirmişti. Ama bunu olayın içindeki insanların birinden duymak böyle bir şeyin gerçekleştire bileceği ihtimalini açıkça ortaya koymaktadır.

BEŞİKTAŞ CAMİASI KOLTUKTA OLANI OLMAYANI HERKES ELİNİ BU TAŞIN ALTINA SOKMALI.

SÜLEYMAN SEBA`DAN NEVZAT DEMİR`E İHSAN KALKAVAN`DAN RAHMİ KOÇ`A SAYIN CUMHUR BAŞKANIN`DAN SPOR YAZARINA KADAR.

HASAN ARATI

TURGAY CİNERİ

TUNCAY ÖZİLHANI

HEPİNİZ BELLİ YERLERE HÜKMEDE BİLEN SÖZÜ AĞIR OLAN İNSANLARSINIZ,BEŞİKTAŞ`I BİRAZCIK SEVİYORSANIZ SİZLERDE ELİNİZİ TAŞIN ALTINA SOKMALISINIZ.!!!
__________________
Click the image to open in full size.
GokcanBjk Ofline   Alıntı ile Cevapla