Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2009, 04:25   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bitirin artık!

Beşiktaş ve Bursaspor kulüpleri, aralarındaki gerginliğin son bulmasını istiyor. Son noktayı, İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu koyacak.

Click the image to open in full size.


Son yıllarda Beşiktaş ile Bursaspor taraftarları arasındaki ‘düşmanlık boyutuna varan’ gerginliğin giderilmesi için umut doğdu. Yeşil-Beyazlı yönetimin ardından, taraftarları da “Amacımız olay çıkarmak değil. Sadece UEFA yolunda ilerleyen takımımıza destek vermek istiyoruz” diyerek, İnönü’ye girmeleri için vize verilmesini talep ettiler. Beşiktaş ile aralarındaki sorunların karşılıklı gidiş ve gelişlerle günden güne azalacağına ve zamanla da sonlanacağına inandıklarını belirten Bursasporlular, “Kimsenin kuşkusu olmasın. İnönü’de örnek taraftar olacağız. Çıkacak en küçük bir olayda, sınırda olan takımımızın sahasının kapanacağının da bilincindeyiz” görüşünü belirttiler.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de, Bursasporlu taraftarların maça gelmesi konusundaki, “Buyursun gelsinler. Beşiktaş seyircisi her camiayı kucaklar. İlklerin takımı olduğunu bir kez daha gösterir ve asla centilmenlik kuralları dışına çıkmaz. Ancak bunu yaparken de bazı provokatörlere dikkat etmek lazım. Bunun için güvenlik güçlerine büyük iş düşüyor” dedi.


Karar merakla bekleniyor
Karşılıklı bu iyi niyetli açıklamaların sonrasında gözler İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’na çevrildi. İki taraf da, kuruldan olumlu bir karar çıkmasını bekliyor.

Click the image to open in full size.

Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş maçında takımlarını desteklemek istediklerini ve bu konuda İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’ndan anlayış beklediklerini dile getirdiler.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla