Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-02-2006, 11:23   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana, Çalımbay'ı arattı

Beşiktaş'ta halef selefi arattı. Sezona teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde başlayan Beşiktaş, alınan başarısız sonuçlardan sonra hocası ile yollarını ayırırken, yerine getirdiği Jean Tigana ile de aradığı başarıya ulaşamadı.
Click the image to open in full size.
Beşiktaş, Rıza hoca ile 10 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik, 3 yenilgiyle 17 puan toplarken, Fransız teknik adamla 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle 14 puanda kaldı... Ayrıca Tigana'lı Kartal her maçta gol yedi


HALEF, selefi arattı... Siyah-Beyazlılar, Çalımbay yönetiminde çıktıkları 10 lig maçında 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alarak 17 puan topladı ve 14 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. Kartal, Rıza hocanın yerine gelen Fransız çalıştırıcı idaresinde ise 10 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Tigana'lı Beşiktaş 10 maçın hepsinde de kalesinde gol görürken, yediği 13 gole karşılık 16 kez rakip fileleri havalandırarak 14 puan topladı. 10 maç baz alındığında Rıza Çalımbay, Jean Tigana'dan 3 puan fazla topladı, kalesinde ise 6 gol daha az gördü. Beşiktaş'ın en çok oyuncuya sahip olduğu savunmaya çözüm bulamayan Fransız teknik adam döneminde Siyah-Beyazlılar, Çalımbay döneminden 2 gol daha fazla atarken, kalesinde tam 13 gol görerek hayal kırıklığı yaşattı.
xarizma Ofline