Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2006, 09:36   #110
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal'a Nery müjde!
Click the image to open in full size.







Beşiktaş'ın sol kanata transfer etmeyi planladığı futbolculardan Gustavo Nery için Brezilya'da Siyah-Beyazlı kulübün lehine gelişmeler yaşanıyor. Brezilya'nın en iyi sol ayaklı futbolcuları arasında gösterilen Nery 'Beşiktaş'a transfer olmak istiyorum. Başkan Kia Jorabchian'ın Brezilya'ya gelmesini bekliyorum. Jorabchian ile görüştükten sonra Corinthians'tan ayrılacağım' şeklindeki sözlerinin ardından kadro dışı bırakıldı. Böylece Corinthians Teknik Direktörü Geninho, Nery'i gözden çıkardığını gösterdi.

DÖNMELERİ ÇOK ZOR

GEÇEN sezonu şampiyon olarak kapattığı Brezilya liginde 8 maçtır kazanamayan Corinthians'ın şeytanın bacağını kırıp 2-1 galip geldiği Atletico PR maçında Gustavo Nery ile birlikte Ricardinho ve Silvio Luiz de forma giymedi. Teknik Direktör Geninho da galip geldikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada bu futbolcuları bir daha oynatmayacağını ifade etti. Geninho, 'Bir daha takıma dönmeleri çok zor' dedi.

FİYATI AŞAĞIYA ÇEKİLDİ

GENİNHO, 'Takımda birçok değişiklik yaptık. Özellikle de kadroda ve görev verdiğim yeni oyuncular Atletico maçında çok iyi bir reaksiyon gösterdi' ifadelerini kullanırken, geçen haftalarda alınan başarısız sonuçlardan Gustavo Nery, Ricardinho ve Silvio Luiz'i suçlamak istemediğini de vurguladı. Geninho'nun kadroya almadığı Gustavo Nery'i istemediğini açıklaması, Beşiktaş'ın Corinthians'la yapacağı pazarlıkta elini güçlendirecek ve bu transferi kolaylaştıracak.




Kaynak: Akşam
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!
kartal17 Ofline