Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2009, 22:50   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Buffon: "En iyi değilim!"

İtalya Milli Takımı'nın ve Juventus'un başarılı kalecisi Gianluigi Buffon en iyi olmadığını açıklarken, "Önümüzdeki sezonlarda da Juventus'ta kalmak istiyorum. Fakat bu gelecek tekliflere kapalı olduğum anlamına gelmemelidir" dedi.

Başarılı file bekçisi bir İtalyan kanalında katıldığı ''Chiambretti'' adlı şovda yaptığı açıklamada, şu anda Inter'in kalecisi Brezilyalı Julio Cesar'ın kendisinden daha başarılı olduğunu ve Cesar'ın gittikçe yükselen bir form grafiğine sahip olduğunu belirtti.

Tecrübeli eldiven, ''Her zaman yüksek tempoyla oynamanız, doğal olarak bazen form düşüklüğüne yol açabiliyor'' diyerek, şu anda İtalya'nın en iyi kalecisi olmadığını açıkladı. Buffon, kendisini böyle düşünmeye sevk eden nedenlerin başında sezon başında geçirdiği ağır sakatlığın da olumsuz etkisi olduğunu sözlerine ekledi.

Juventus'u her zaman çok sevdiğini dile getiren başarılı kaleci, ''Önümüzdeki sezonlarda da Juventus'ta kalmak istiyorum. Fakat bu gelecek tekliflere kapalı olduğum anlamına gelmemelidir'' diyerek, transfer dedikodularına nokta koymamış oldu.

Buffon, 2006 yılında yaşadıkları ''Calciopoli'' skandalıyla İtalya İkinci Ligi'ne (Serie B) düşürüldüklerinde kimsenin Juventus'la anlaşmaya yanaşmadığını ve yıldız futbolculardan Patrick Viera ile Zlatan Ibrahimovic'in Inter'e transfer olmalarının takımı olumsuz yönde etkilediğini ifade etti.

Şampiyonluk yarışına da değinen Buffon, ''Şu anda Inter şampiyonluğa çok yakın. Bu noktadan sonra kaybedeceklerini sanmıyorum'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla