Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 01:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu Batuhan'a Ders Olsun

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yönetim tarafından 150 bin Lira para cezası verilen Batuhan Karadeniz'in süresiz kadro dışı bırakılma cezasının affedildiğini söyledi.

Çalımbay, Eskişehirspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, başarılı bir futbolcu olan Batuhan Karadeniz'i bir daha hata yapmaması konusunda uyardığını kaydetti.

Batuhan Karadeniz'in 17 yaşında genç bir oyuncu olduğunu ifade eden Çalımbay şöyle konuştu:

''Batuhan'ın iyi bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz, ancak zaman zaman böyle şeyler oluyor. Yönetim tarafından 150 bin Lira para cezası verilen Batuhan'ın süresiz kadro dışı bırakılma cezası affedildi. Ancak, bir daha böyle şeyler yapmamak şartıyla. Batuhan'da bir düzelme göremezsek göndeririz. Batuhan'a (ya iyi bir futbolcu olursun ya da gittiğin barda koruma olursun) dedim. O da iyi bir çalışmayla takımının kazanması için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceği yönünde bizlere söz verdi. Bu onun için iyi bir ders oldu. Batuhan yönetimden, teknik kadrodan ve futbolcu arkadaşlarından özür diledi. Batuhan da Eskişehirspor'da uzun yıllar kalmak istiyor. Batuhan'a 150 bin Lira para cezası uygulandı. Bu kesin.''

Ankaragücü maçının kendileri için çok önemli olduğuna da değinen Çalımbay, ''Deplasmanda karşılaşacağımız Ankaragücü maçı bizim için final niteliğinde. Bizim için Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor maçları önemli değil. Önemli olan kalan maçlarımızda puanlar alıp ligi en iyi yerde bitirmek'' dedi.

Çalımbay, bir gazetecinin kulüpte maddi sıkıntı olup olmadığı yönündeki sorusuna karşılık, ''Her takımda olduğu gibi Eskişehirspor'da da maddi sorunlar var. Ancak bunları dert etmiyoruz. Biz maçlarımıza bakıyoruz'' diye konuştu
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla