Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 09:49   #1
gandalfzeze
H4RdwAr3mANiA_Gökhan
 
gandalfzeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Kartal'ı uçuran adam!

Son yıllarda kondisyon sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, şimdi ligin en güçlü takımı olarak gösteriliyor. 90 dakika mücadele eden Siyah-Beyazlılar´ın başarısının altında, Stefano Marrone´nin imzası var.Click the image to open in full size.



Geçen sezon Beşiktaş’ın en çok eleştirilen yönü, sakatların çokluğu ve oyuncuların kondisyonunun zayıf olmasıydı... Mustafa Denizli’nin teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından takımın yeni kondisyoneri olan Stefano Marrone tüm eleştirileri noktaladı. İyi derecede Türkçe bilen Marrone, “Bir takım için fiziksel güç çok önemli. Baktığımızda golleri genelde ikinci yarı buluyoruz. Bu da takımın ne kadar dirençli olduğunu gösterir. Ben işimi yapıyorum, kondisyon yüklüyorum. Gerisi Denizli Hoca’nın işidir... Teknik, taktik ve tüm konularda tek sorumlu Denizli’dir” dedi.
‘Özel programımız var’
Takım içinde bazı futbolcuların fiziksel açıdan geride, bazılarının da ileride olduğunu belirten Marrone şöyle devam etti: Zaten her oyuncunun aynı seviyede olması düşünülemez. Buna göre hazırladığım özel programla, herkesi aynı çizgiye taşımaya çalışıyorum...
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gandalfzeze Ofline   Alıntı ile Cevapla