Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 09:58   #1
gandalfzeze
H4RdwAr3mANiA_Gökhan
 
gandalfzeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Marica'yı al başkan

'Marica'yı al başkan'

Kartal´ın eski hocası Mircea Lucescu, Stuttgart´ta forma şansı bulamayan eski öğrencisi Marica´yı Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören´e önerdi.
Click the image to open in full size.

Mert Nobre’yle henüz sözleşme yenilemeyen, Holosko ve Bobo için her gün teklifler alan Beşiktaş’a, eski hocası Mircea Lucescu’dan öneri geldi... Galatasaray ve Beşiktaş’ta görev yaptığı dönemde ismi duyulmamış oyuncuları transfer edip, kupalar kaldıran Rumen teknik adam, Başkan Yıldırım Demirören’e Stuttgart’ta fazla forma şansı bulamayan Rumen golcü Ciprian Marica’yı önerdi. Yeni sezonda kadrosunu bir golcüyle güçlendirmesi beklenen Siyah-Beyazlılar, Luce’nin önerisi sonrasında 23 yaşındaki Rumen futbolcuyu transfer listesine aldı.
Bild Gazetesi de yazdı
Lucescu’nun çalıştırdığı Shakthar Donetsk’ten 8 milyon Euro karşılığında Stuttgart’a transfer olan Marica, yeni takımında bir türlü beklenen performansı sergileyemedi. Stuttgart Menaceri Horst Heldt de Beşiktaş’ın teklifini doğruladı ve teklif beklediklerini belirtti. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild de, Beşiktaş-Marica yakınlaşmasını yazdı.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gandalfzeze Ofline   Alıntı ile Cevapla