Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 11:15   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ergün Penbe : Gidenleri Ariyoruz

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig takımlarından Hacettepe'nin teknik sorumlusu Ergün Penbe, futbolcuların kalan maçlarda galip gelerek kendi paralarını kendilerinin kazanacağını söyledi. Bundan sonraki maçlarda iyi mücadele ve güzel futbol hedeflediklerini ifade eden Penbe, kendileri için 'büyük takım, küçük takım' farkı olmadığını, iyi mücadele edip, güzel futbol ortaya koyarak, izleyenlere zevkli maçlar seyrettirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Penbe, kalan maçlarda hem maddi, hem de manevi anlamda kazanç sağlamak istediklerini belirterek, ''Oyuncularım galip gelerek, kendi paralarını da kazanacak'' dedi.
Turkcell Süper Lig'deki bir çok takımdan iyi olduklarını, fakat bunu bir türlü neticeye yansıtamadıklarını söyleyen Penbe, şöyle devam etti: ''Takımımız çok genç ve tecrübesiz olduğu için moralleri çabuk bozulabiliyor ve toparlanmak da zor oluyor. Futbol netice oyunu. Neticeye gidilemeyince bu tür sonuçlarla karşılaşılabiliyor. Geçen yıl OFTAŞ'ta arkadaşlık çok iyiydi. Takım olmuşlardı ve bu ruhu sahaya yansıtıyorlardı. Bence bu sene yaşadığımız en büyük eksiklik bu. Takımdan ayrılan futbolculardan kaynaklanan sıkıntıyı bir türlü çözemedik. Ayrıca geçen yıl çok iyi bir performans ortaya koyan Serkan, bu sezon aynı formu yakalayamadı. Sandro'nun eksikliğini de çok hissettik.''
-''GELECEK SEZON İÇİN YÖNETİMLE HENÜZ GÖRÜŞMEDİK''-
Ergün Penbe, gelecek sezon Hacettepe ile devam edip etmeyeceği konusunda yönetim ile henüz bir görüşme yapmadıklarını söyledi. Yönetim ile yapılacak görüşmeyi beklediklerini ifade eden Penbe, ''Bekliyoruz. Yönetimin geleceğe yönelik planları bizim de durumumuzu belirleyecek'' dedi.
-''DERBİ SÖNÜK GEÇTİ''-
Turkcell Süper Lig'de geçen hafta oynanan ve son dakikalarda yaşanan olaylarla gündeme gelen Galatasaray-Fenerbahçe derbisine de değinen Ergün Penbe, derbinin 'sönük' geçtiğini söyledi.
Derbiyi tribünden seyrettiğini belirten Penbe, ''Çok sönük bir derbi yaşandı. Maçın başlarında Galatasaray gol bulabilirdi. Sonra da Semih ile Fenerbahçe gol atabilirdi'' dedi.
Karşılaşmada yaşanan olayların iki takıma ve taraftarlara yakışmadığını kaydeden Penbe, ''Olaylar yaşanmasa elbette daha iyiydi, ama dünyanın sayılı derbilerinden biri ve böyle durumlarla karşılaşılıyor'' diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla