Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2009, 12:06   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
' Fener ' den başkasına Gitmem

'Anadolu takımları söz konusu olduğunda Sivasspor'dan başka takımda oynamam. Büyük takımlardan ise Fenerbahçe dışındaki bir takıma gitmem. Çünkü Fenerbahçe benim hayallerimin takımı'

Sezer Badur bu sezon Sivasspor'un dikkatleri üzerinde toplayan futbolcularının başında geliyor. Attığı kritik gollerle takımına altın değerinde puanlar kazandıran bir oyuncu.. Ligin ilk yarısındaki Fenerbahçe maçında, geçen haftaki Antalya maçında olduğu gibi. Sezer 1984 Berlin doğumlu. Futbola da orada başlıyor. Sonra her gurbetçi oyuncu gibi ver elini Türkiye... Ama Türkiye macerası hiç de iyi başlamıyor. 2003-2004 sezonunda Mustafa Denizli yönetimindeki Vestel Manisa'ya geliyor önce. 7 maçta forma giyiyor ve takımda işlerin kötü gitmesinden sonra 8 arkadaşı ile birlikte kadro dışı bırakılıyor. Sezer de çekip Almanya'ya gidiyor. Bonservisini alamadığı için amatörlüğe dönüp, 2 yıl amatör takımda oynuyor. Ardından yeniden Türkiye'ye dönüyor. Karşıyaka'da 1 yıl forma giyiyor ama parasını alamadığı için federasyona başvurup serbest kalıyor. Ve nihayet Sivasspor macerası başlıyor.

'BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN'
Genç futbolcuya öncelikle kendisinin ve takımınının elde ettiği başarının sırrını soruyoruz. O da büyük bir coşkuyla anlatıyor: 'Bizim sırrımız arkadaşlık, hatta kardeşlik. Öyle ki hocamız Bülent Uygun, başkanamız Mecnun Otyakmaz ve biz futbolcuların Sivasspor'un başarısı için yapamayacağımız hiçbir fedekarlık yok. Click the image to open in full size.
Üç silahşörlerdeki gibi, birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için. 2 seneden beri bu nedenle başarılıyız bence.' Sezer'in unutamadığı maçlar ise geçen yılki F.Bahçe ve G.Saray maçları. 'Her ikisine de farklı yenilmemize rağmen hocamız maçtan sonra gelip beni büyük bir içtenlikle kutlamıştı. Ayrıca İnönü Stadı'nda 2-1 kazandığımız Beşiktaş maçı da benim unutamadığım maçlardandır.' diyor genç futbolcu.

ARDA TURAN VE SEMİH ŞENTÜRK BENİ ŞAŞIRTTI

Sıcağı sıcağına Galatasaray-Fenerbahçe derbisini de soruyoruz Sezer'e... Değerlendirmesi biraz farklı oluyor: 'Ben hayli elektrikli bir maç bekliyordum. Hatta arkadaşlarıma 4 kırmızı kart çıkacağını dahi söyledim. Bunun nedeni de Sabri, Emre Aşık ve Ayhan'ın karşılaşma içerisinde inanılmaz çirkefleşip, müthiş küfürler savurmalarıydı. Ayrıca Fenerli Lugano da agresif yapıda bir oyuncu ve kendisine yapılanlara hemen karşılık veriyor. Beni şaşırtan ise Arda ile Semih oldu. Çünkü bu iki oyuncunun kırmızı kart görmesi benim için de sürpriz oldu.' Son olarak Sezer Badur'a geleceğe dönük hedeflerini ve transferi soruyoruz. Hemen yanıtlıyor: 'Ben düşündüğünü çekinmeden söyleyen bir insanım. Elbetteki La Liga'da Bundesliga'da oynamak gibi hedeflerim var. Ama Anadolu takımlarında Sivasspor'dan başka takımda oynamam. Büyük takımlardan ise Fenerbahçe dışındaki bir takıma gitmem. Çünkü Fenerbahçe benim hayallerimin takımı. Fakat elbetteki benim transferimden Sivasspor da karşlı çıkmalı. Sonuçta bugünlere Sivas sayesinde geldim.'
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla