Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2006, 12:11   #199
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
By_uLKeN´isimli üyeden Alıntı
bencede kardeşim çok güzel söylemişin...Nobre Fb den geldiği için anasından doğduğu zaman fb li olarak doğmadı ve fb ye gelince de ölümüne ezik olmadı...tamam ilk başta bende istememiştim ama napalım artık bjk nin bi oyuncusu...Herkes Delgado oynamadı die yenildik diyo...Koskoca Beşiktaş kulubü eğer bi futbolcunun oynayıp oynamamasına kaldıysa vay haline Beşiktaş'ın
Yonetimin de sucu var bunda bana gore, yeterli transferler yapilmadi. Dikkat edin, Besiktas'ta buyuk bir revizyon vardi ve onemli oyuncular ayrildi, Tumer FB'de neler yapiyor izliyoruz, A.Hassan Anderlechtte gol atti, Sergenin kalitesi tartisilmaz, bunlar belki cok az mac oynuyor, ama en azindan rakibi korkutup oyun icerisinde maci cevirecek hareket yapiyordu, simdi rakip olarak bakin dunku Besiktasa, korkar misiniz? Ben bu kadroda Delgado ve Nobre'den baska oyuncudan cekinmem, acik soyleyeyim.
Aradaki farka bakin, FB Anelka'yi kadrosuna almadan Erciyese 6 atabilecek bir hucum gucune sahip, adamlar yetersiz buldugu Nobreyi gonderdi, bizim ise en onemli adamimiz oldu bu adam. Besiktas'in acilen bir ust duzey solic oyuncusuna ve cok iyi bir forvete ihtiyaci var, bu Boboyu yetistirelip satalim derken hem Boboyu kaybedecegiz, hem sampiyonlugu kaybedecegiz. Bobo bu takimin yukunu cekemez, nasil FB aldi 19 yasinda Brezilyaliyi ve kiraladi Bursaya, biz de Boboya kiralik takim bulmaliyiz.

Yonetim aldigi oyuncular icin cok cok fazla para odedi ve bunun zararini Tigana cekiyor.
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline