Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Hala Ibrahim Akin diyorsunuz, siz mi korsunuz yoksa ben mi korum? Adam oyuna girdi ve katkisi 0'di, Ibrahim Uzulmezin bile yarisi kadar oynamadi. Adam karsisina bir oyuncu geldi mi calim atmaya korkuyor, surekli ayaginda fazla top tuttu ve geri pas yapti, ileriye donuk iyi bir hareket yaptigini gormedim. Ben sene basindan beri soyluyorum, bu forvette hic birsey olmaz. Millette Necati-Saban-U.Karan-Ilic-Kabze-Hasan Sas var, FB'de Alex-Tumer-Tuncay-Anelka-Semih-Yozgatli-Hacioglu var ve ustune bir forvet daha alacaklar, biz ise Nobre-Bobo-Gokhan-Akin'a teslim olduk, boyle sey olur mu?
Bizimkiler yatsin kalksin defansa dua etsin, cunku bu defans dun gol disinda pozisyon vermedi rakibe ve hucuma bile katki yapti. |
bende şimdi ever gelir bir laf sokar diyordum geldin hoşgeldin ever.kardeşim bu takımda i.akın gözü kapalı oynar.75 de adamı oyuna sokup,çalım atma,şut atma,pas yap sürekli diye sürekli adama söylediniz adamı şut atmaktan korkuttunuz şimdi eskiden yaptığı şeyleri şimdi yeniden yapmasını bekliyorsunuz.sizi anlamak güç??zaten nery gelince o bayıldığın i.üzülmez de kesilecek bu takımdan sen ne dersen de!ayrıca şu dünkü savunmayı da övüyorsun ya ne diyeyim ben sana artık:adamlara maç boyunca bir tane pozisyon geldi,g.zan öküzünün hatasını 90dk temizleyemedik,sen hala savun bu defansı.kayserispor'un defansı bile bize 10 basar be.