07-08-2006, 12:36
|
#88 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0   | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Ibrahim Akini da artik kiniyorum ve bu takimda gormek istemiyorum artik!
Burasi Altay degil, BESIKTAS!
Tum takimlar sana karsi kapanip defans yapiyor, sen bu adami kanatta gormek istiyorsun. Peki bu adami dun de gorduk, bana fragmanla bir adam gectigini ya da orta yaptigini gordun mu? Ben cevap vereyim, bu adam dun sol kanatta 3 kez topla bulustu. Adamin karsisina Manisali geldiginde 3 pozisyonda da ayni seyi yapti, adamin ustune gider gibi yapti, gecemeyecegini anlayinca geriye dondu ve boylece 1. dakika kaybetmis olduk. Bu adam hizli degil, top suremiyor, adam gecemiyor, son derece daginik oynuyor, nasil sol kanadi ona teslim edeceksin?
Altay'da iyi oynarmis da, bilmemneymis de, burasi BESIKTASTIR, maalesef bazilarimiz hala bunu anlayamiyor, Ibrahim Akin, Gokhan Gulec, Bobo gibi adamlardan medet umuyor. Alo arkadaslar, bizim rakibimiz Anelka'yi kadroya almayacak bir duzeye gelmis, ne sampiyonlugu diyorsunuz? | sen ibrahim akın düşmanısın ever.başka birşey değilsin.kafana koymuşsun bu adam gidecek.dün g.zan hata yaptı gol yedik diyorum sen ee yapar canım nolcak zaten 1 tane pozisyon verdik diyorsun,i.akın 2 çalım atamamış kestin biçtin öldürdün adamı o yüzden ben senle i.akın'ı tartışmam.aslında kimse ile tartışmam.çünkü o adamı hiçbiriniz adam gibi çıplak gözle izlemediniz.i.akın'ın yeteneklerini,neler yapabileceğini bir tek ben bilirm burada!!
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ |
| |