Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
O begenmedigin 3 adamdan 2'si Milli Takimin banko oyuncusuve digeri ise Alman Milli Takiminda oynamis bir adam. GS ve FB'nin savunmalari bizden cok daha kotu, ama hucumda dehset olduklari icin savunmadaki aciklar kapatiliyor. Senin forvetlerin Manisaya gol atamamis, hala savunmaya yukleniyoruz? GS savunmasini Super Kupa macinda gorduk, Delgadoyu 3 kere bictiler, Nobre her hava topunu aldi. Erciyes FB'nun ustune gidecek cesareti bulsaydi en az 2 gol atardi, ama mac baslar baslamaz FB 2 gol atip maci rolantiye aldi, bizimkiler de ilk 10 dakika atsaydi bir tane bizim savunma da rahatlardi. Unutma ki bu Manisa gecen sene o statta Fb'ye 5 atmisti, biz bunlara sadece 1 pozisyon verdik, hala savunmaya yukleniyorsunuz... |
s.kmişim milli takımını ya milli takımda murat ocak diye dallama adamlar dolu.g.zan dan bir bok olmaz kardeşim.sen istediğin kadar bana burada hikaye anlat g.zan dan sadece odun olur.190 cmlik bir odun.ben dün manisadaydım ve dün savunmanın karşı atklarda yaptığı koşuları,hatta bir keresinde koray ile g.zan ın çarpışmasını,baki'nin g.zan'a ne yapıyorsun ya öldürdün takımı diye bağırmasını hepsini dün gördüm o yüzden bana anlatma bunları.