Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 11:22   #1
gandalfzeze
H4RdwAr3mANiA_Gökhan
 
gandalfzeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 'Taraftardan İnönü'ye 16. dakika operasyonu!'

Taraftardan İnönü'ye 16. dakika operasyonu!



İstanbul İl
Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar neticesinde hafta sonu oynanacak Beşiktaş - Bursaspor maçında yeşil - beyazlı taraftarların İnönü Stadı'na alınmayacak olması başka bir krizi gündeme getirdi.Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Adana'da oynanan Beşiktaş - Bursaspor maçında da Adana İl Güvenlik Kurulu'nun aynı kararına rağmen 100'e yakın Bursaspor taraftarı karşılaşmanın 16. dakikasında Bursaspor bayrağı açmıştı. İnönü Stadı'na alınmayacak olan yeşil - beyazlı taraftarların bu hafta sonundaki maçta da aynı planı uygulamak için taraftar sitelerinde forumlar oluşturduğu gözlemlendi.
Maçseyretme haklarının ellerinden alındığını dile getiren bazı Bursasporlu taraftarlar, İnönü'deki maça bireysel olarak giderek karşılaşmanın Bursa'nın il plakası olan 16. dakikasında hep birlikte Bursaspor bayrağı açmayı önerirken, bir grup yeşil - beyazlı taraftarın ise buna karşı çıktıkları dikkatlerden kaçmadı.
UEFA Kupası'na katılmak için ligde verdikleri mücadelede sahalarının kapanmasını istemeyen Bursaspor yönetiminin, taraftar liderleriyle görüştüğü, bu tür eylemlere karşı çıktıklarını söyledikleri öğrenildi.


17.04.2009
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
gandalfzeze Ofline   Alıntı ile Cevapla