Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 12:01   #1
ferya1903
BeşiktaşK !!!!
 
ferya1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gebzeliler Beşiktaş'ı bağrına basmak için bekliyor...

Gebzeliler Beşiktaş'ı bağrına basmak için bekliyor


Beşiktaş'ın maçlarını oynadığı İnönü Stadı'nın yeniden yapılmak üzere yıkılacak olması nedeniyle Siyah-Beyazlı takımın önümüzdeki sezon lig maçlarını oynamak istediği Gebze'de heyecanlı bekleyiş sürüyor. Gebzespor Asbaşkanı Yücel Serim, Beşiktaş yöneticilerinden Halil Aydın'ın en az 5-6 maçı Gebze'de oynama kararı aldıklarını kendilerine bildirdiğini belirterek bunun için hazırlıklara başladıklarını söyledi.
Tribünlerinin sadece bir kale arkası açık olan 25 bin kapasiteli Gebze Stadı'nın ayrıca skorbord ve aydınlatma gibi kısa sürede çözümlenebilecek eksikleri bulunduğunu söyleyen Gebzespor Asbaşkanı Yücel Serim, bunların giderilmesi için hazırlıklara başlandığını belirterek, "Beşiktaş'ın maçlarını burada oynaması için Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ticaret Odası Başkanı da büyük çaba harcıyor. Beşiktaş yöneticileriyle sürekli görüşülüyor" dedi.
Yücel Serim tüm Gebzelilerin de büyük bir heyecanla gelişmeleri izlediklerini kaydederken,Gebze'ye ulaşımın da çok kolay olduğuna dikkat çekerek, "Stattaki eksikliklerimiz bir 1,5 ay gibi kısa bir sürede aşılabilecek işler. Bu ay sonuna kadar kesin bir netice alırız diye düşünüyoruz. Ulaşım da çok kolay. Otoyolumuz var, E-5 Karayolumuz var, deniz yolumuz var, tren yolumuz var. Her türlü ulaşım mevcut. Sadece Kartal, Pendik, İzmit ve Sakarya'dan gelecek seyircinin stadı dolduracağına inanıyorum" diye konuştu.


Kaynak milliyet
__________________
Bu aşkı Seviyorum "BJK"

Ne mutlu Türküm, Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene !!
ferya1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla