Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 14:10   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Oturmaya gelmedim!"

Geçtiğimiz yaz Werder Bremen'den ayrılan ve Bayern Münih'le anlaşan Tim Borowski; ilk 11'de yeterince şans bulamamaktan yakındı. Konuyu kulüp yönetimiyle görüşeceğini dile getiren milli orta saha oyuncusu, içinde bulunduğu durumun devamı halinde takımdan ayrılmayı planladığını ifade etti.

2007/08 Sezonu sonunda anlaştığı Bayern Münih'e geçtiğimiz yaz imza atan, yeni kulübündeki kariyerine iyi bir başlangıç yapmış olmasına rağmen zaman içinde ilk 11'deki yerini kaybeden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Tim Borowski konuyu kulüp yönetimiyle görüşeceğini ve içinde bulunduğu durumun devamı halinde takımdan ayrılmayı planladığını ifade etti.

Almanya'da TZ'ye konuşan milli orta saha oyuncusu Bayern Münih forması giymekten gurur duyduğunu ancak kariyeri açısından oynamak istediğini ifade etti.

"Elbette ayrılmak istemiyorum, her Alman gibi ben de hayal ettiğim kulübün formasını giyiyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Ancak buraya yedek beklemek için gelmedim, çok kötü bir performansım olduğunu da sanmıyorum."
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla