Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 17:48   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
" Bu Kulüpte Hiçbirşey Yasal Degil "

Bank Asya 1. Lig ekibi Malatyaspor'da yedek üye Ali Cengiz, kulüpte yapılan hiç bir şeyin yasal olmadığını öne sürdü. Ali Cengiz, düzenlediği basın toplantısında, kulübün yönetim kurulunun yedek üyeler dahil istifa kararlarını açıkladığını hatırlatarak, kendisinin yedek üyeliğinin kendi bilgisi dışında yapıldığı için uzun süre önce adının çıkarılmasını istediğini söylediğini belirtti.

Başkan yardımcısı Selahattin Dağıstanlı'nın, yaptığı bir açıklamada, kendisinin istifa kararına imza atmadığı için kulübün kayyuma gidişinde sorunlar olduğunu söylediğini hatırlatan Cengiz, ''Benim imza atmamam nedeniyle takımın önünün tıkandığını söyleyenler, bu açıklamanın üzerinden bir gün bile geçmeden, imzalarını geri çektiklerini ve kongreye gideceklerini söylüyorlar. Bir şey söylediğinizde inandırıcılığınızın olması gerekir ama yok'' dedi.
Cengiz, şöyle konuştu:
''Malatyaspor için yönetim listesi oluşturulurken benim adım bilgim dışında yedek üyeliğe yazılmıştı. Adımın çıkarılması için yönetime bilgi vermiştim. Kısa süre önce Selahattin Dağıstanlı, yaptığı bir açıklamada yönetim olarak yedek üyeler de dahil istifa ettiklerini, benim dilekçeye imza atmadığımı bu nedenle takımın önünün tıkandığını söyledi. Bu açıklamanın üzerinden saatler geçmeden bu kez de imzaların geri çekildiğini, kulübün kongreye gideceği açıklandı. Bir şey söylerken inandırıcılığın olması gerekir. Ancak sizde bu yok. Kulüpteki sorun para değil, profesyonel yöneticilik sorunudur. Bu kulüpte yapılan hiç bir şey yasal değil. Bunu iddia ediyorum. İnsanlar önce kendi çevrelerini temizlesinler.''
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla