Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-04-2009, 21:19   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önce Kartal Yuvası’na Sonra Şampiyonluğa

2009 yılına 5 yeni mağaza açarak başlayan Kartal Yuvası, Nisan ayı itibariyle toplam mağaza sayısını 28’ e çıkartarak Beşiktaş lisanslı ürünlerinin tüm Türkiye’deki taraftarımıza ulaşması konusunda önemli atılımlar yapmaya devam ediyor.

Ülkemizin küresel ekonomik sıkıntılarından etkilendiği şu günlerde, Beşiktaş lisanslı ürünlerine olan yatırımlarını artırarak devam ettiren Kartal Yuvası, gücünü ve cesaretini büyük Beşiktaş taraftarından almaktadır.

Şampiyonluklara koştuğumuz şu günlerde, tüm Beşiktaşlılar'ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da lisanslı ürünlerimize olan ilgilerini artırarak devam ettirmelerini diliyoruz. Dernek veya taraftar gruplarınca yapılacak tüm organizasyonlarda, Beşiktaş JK lisanslı ürünlerinin kullanılması, özendirilmesi ve teşvik edilmesi için Kulübümüz'ün, gelecek tüm önerilere açık olduğunu yeniden hatırlatmak isteriz.

Lisanslı ürünlerimize sahip çıkan Beşiktaşlılar'ın, Beşiktaşımız'ın geleceğine de sahip çıktıklarını biliyoruz.

Kartal Yuvası olarak, taraftarımızın şampiyonluk heyecanını paylaşmak için hazırız.
Bu vesile ile, 19.03.2009 tarihinde başlatmış olduğumuz indirim kampanyasının 15.05.2009 tarihine kadar uzatıldığını tüm camiamıza duyuruyoruz.

Türkiye’nin siyaha ve beyaza boyanacağı günler çok yakın, tüm Beşiktaşlılar'ı bu güzel renklerin buluşma noktası olan Kartal Yuvası mağazalarına bekliyoruz.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla