Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2009, 10:19   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo: Nobre olmasa da olur!

2009'da forma giydiği 10 lig maçında sadece 3 gol atan sambacı, antrenmanlarda ise adeta kaleyi topa tutuyor.

Kocaelispor maçında başarılı bir görüntü çizen ve rakip fileleri bir kez havalandıran Bobo, ilgi çekici açıklamalar yaptı. Forvette Nobre ile birbirlerini tamamladıklarını belirten Sambacı, "Ancak Nobre sakat. Onunla daha uyumlu bir görüntü çiziyoruz, fakat onsuz da olur. Bu saatten sonra kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Kimin oynayıp, kimin oynamaya-cağı hiç önemli değil" ifadelerini kullandı.

Şapka çıkarılır

Beşiktaş'ın aksine 2009'da düşüşe geçen ve 10 lig maçında yalnızca 3 kez kaleyi tutturabilen Bobo, antrenmanlarda ise kelimenin tam anlamıyla şov yapıyor... İdmanların en başarılı oyuncularından biri olan ve şapka çıkarılacak gollere imza atan sambacı, üstün performansıyla arkadaşları arasında espri konusu oluyor: "Bu gollerin
birazını maçlarda atsan da işimize yarasa..."

Beni iyi izleyin!

Kendisine takılan arkadaşlarına, "Bursaspor maçında beni iyi izleyin. En az 2 golüm var. Tabii pas atmayı ihmal etmezseniz" yanıtını veren Brezilyalı yıldız, 15 Şubat'taki Trabzon- spor maçından bu yana suskun kaldığı İnönü Stadı'nda gol sevinci yaşamak istediğini söyledi. Bobo, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Umarım 3 puanı benim gollerimle alırız" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla