tüm bu olanlara pek sayın aragones'in bakış açısı ne acaba?..pek duyamadık da...antiprofesyonelce yönetiliyorkulüpler ne yazık ki, arada denizli gibi ingiltere'deki menajerlik sistemine uygun adamlar sayesinde kısa süreli doğru yönetim görebiliyoruz ama ne yazık ki bu da kalıcı olamıyor-umarım bu sefer olur-...siz spor kulübünün yöneticilerisiniz, ne işiniz var sürekli olarak futbol takımının üzerinde, aragones hayatının bu son baharında böyle bir ortamın içerisinde olmaktan dolayı fb yönetimine müteşekkirdir eminim, ama çizilen kariza türk futbolunun karizması oluyor, tek bir takımın değil, biz hala iç medyamızda o ona daha önce vurdu, önce o onun ayağına bastı, yok ben ona 37 derece 46" kuzeydoğu istikametinde değil de 52 derece 44" güneybatı istikametinde vurdum gibi saçmasapan demeçleri savunuyoruz, medyadan bir akıllı da-aslında deli denilen 1-2 akıllı var- çıkıp ya siz ne yapıyorsunuz demiyor,merak ediyorum türk futbolundaki bu rezalet yönetimler gibi rezalet bir medyamızın da olduğunun hakikaten farkında değiller mi ya da farkındalar da çaktırmak mı istemiyorlar... |