Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2009, 20:09   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Nobre şoku!

[size=2]Beşiktaş Süper Lig'in 28. haftasında yarın Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam yaptığı son antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Siyah Beyazlı takımda belindeki ağrılardan dolayı bir süredir takımdaki yerini alamayan Mert Nobre, bu akşam yapılan son antremana da katılmadı.

Nobre'nin maç kadrosuna alınmadığı ve yarın Bursaspor karşısında forma giymeyeceği açıklandı. Ayrıca hafta başından bu yana antremanlara tam olarak çıkamayan Delgado, Yusuf ve Tello'nun durumlarının tamamen düzeldiği ve yarınki mücadelede oynayabilecekleri öğrenildi. [/SIZE

Bu akşam Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan son antrenmanda teknik direktör Mustafa Denizli'nin Bursaspor maçının taktiğine ilişkin son çalışmaları yaptırdığı öğrenilirken, Siyah Beyazlı takımın yarın şu ilk 11 ile mücadeleye başlaması bekleniyor:
Rüştü, Ekrem Dağ, İbrahim Toroman, Sivok, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Sisse, Tello, Yusuf, Bobo
Öte yandan Beşiktaş'ın, yarın Bursaspor karşısında 3 puan alması durumunda bu sezon Süper Lig'in 8. haftasından sonra, 20 haftalık bir aranın ardından yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Bu arada Beşiktaş'ta 6 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Nobre, sakatlığı sebebiyle yarınki maçta forma giyemeyecek. Ayrıca İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek, Zapotocny, Cisse ve Tello Bursaspor karşısında sarı kart görürlerse bir sonraki hafta oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...

Konu ibrahm tarafından (18-04-2009 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir..
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla