Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2009, 20:30   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mourinho'dan Del Piero'ya taş!

Cumartesi akşamı "İtalya Derbisi"nde Juventus deplasmanı Torino Olimpiyat Stadı'na konuk olacak lider Inter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Juventus'un başarılı oyuncusu Alessandro Del Piero'ya taş attı ve "Neden hiç Altın Top Ödülü kazanamadı?" diye sordu.

Cumartesi akşamı "İtalya Derbisi"nde Juventus deplasmanı Torino Olimpiyat Stadı'na konuk olacak lider Inter'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho iddialı açıklamalar yapmaktan kaçınmıyor.

10 puan farkla liderlik koltuğunda oturmalarının bu maç öncesinde bir önem taşımadığını dile getiren Mourinho sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirtti ve "Bu karşılaşma sonunda 13 puan farka ulaşmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Ligde yakaladıkları puan farkına şaşırılmaması gerektiğinin de altını çizen Portekizli çalıştırıcı "Gayet normal, şampiyonluğa oynayan her takımdan daha iyiyiz" dedi.

Mourinho; Juventus'un başarılı oyuncusu Alessandro Del Piero'nun maç öncesinde kimseye birşey kanıtlamak durumunda olmadıklarını dile getirdiği hatırlatılınca da gülümseyerek "Madem öyle neden hiç Altın Top Ödülü kazanamadı" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla