Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2006, 15:25   #1099
KARAKARTAL89
 
KARAKARTAL89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BESIKTAS menejerin oyununa geldi

Besiktas ile her konuda anlaşan Ze Roberto’nun oyuna geldiği anlaşıldı

Menajer Figger, 1 milyon euro fazladan komisyon almak için A.Madrid ile anlaştı. Figger’in Siyah-Beyazlı yöneticilerin 2.7 milyon euroluk teklifini Ze Roberto’ya iletmediği ortaya çıktı

1 MİLYON EURO İÇİN

Beşiktaş’ın Ze Roberto transferi arap saçına döndü. Kartal’ın, bonservisi elinde olan bu oyuncu için 2 milyon 750 bin euroyu gözden çıkardı.. Ancak Sambacı’nın menajeri Figger daha yüksek komisyon alabilmek için Kartal’ın bu teklifini Brezilyalı yıldıza bildirmediği öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ’I OYALIYOR

Menajer Figger’in Sambacı’dan 1 milyon euro fazladan komisyon alabilmek için oyuncuyu İspanya’nın Atletico Madrid’e satmak istediği iddia edildi. Bu nedenle Figger’in 1 milyon 750 bin euro teklif eden A.Madrid için uğraştığı ve Siyah-Beyazlı yöneticileri oyaladığı öğrenildi. Figger, Kartal’dan 200 bin euro komisyon alacaktı..

CESAR DA GÜNDEMDE

ZE Roberto’nun alternatifi olan Corinthians’ta oynayan Nery’nin dışında bir isim daha listeye alındı. Divan Kurulu üyesi Ali Rıza Dizdar, Zürih takımında oynayan Brezilyalı Cesar’ı Beşiktaş’a önerdi. Orta sahanın solunda görev yapan 27’lik topçunun toplam maliyeti 4 milyon euro civarında olduğu belirtildi.

Kaynak; Star
Haber: Vedat Yangın
KARAKARTAL89 Ofline