Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2009, 17:39   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Shearer'ın kumarı tutmadı!

UEFA Kupası bileti için mücadele eden Tottenham Hotspur; son yarım saati forvet özellikli 5 oyuncuyla oynamayı tercih eden Newcastle United karşısında kazanmayı bildi. Newcastle'ın ligdeki kötü gidişine dur demesi umuduyla takımın başına getirilen Shearer, üçüncü maçında da galibiyetle tanışamadı.

Tottenham [1 - 0] Newcastle
24' [1 - 0] Bent

Premier League'de yaşadığı sıkıntılı dönemi takımın başına getirdiği Alan Shearer'la aşmak isteyen Newcastle United, 33. haftada Tottenham Hotspur'a konuk oldu. White Hart Lane'deki mücadelede Lancashire Bölgesi hakemlerinden Mark Halsey düdük çaldı.

Tottenham: Gomes, Corluka, Dawson (33' Hutton), Woodgate, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Huddlestone, Modric, Keane, Bent (75' Defoe)

Newcastle: Harper, Ryan Taylor, Steven Taylor (46' Smith), Bassong, Beye, Duff, Nolan (61' Viduka), Butt, Gutierrez, Owen, Carroll (61' Martins)

Nolan'ın şutunu kontrol ettikten sonra oyunu çabuk başlatan Gomes'in pasıyla hareketlenen Ekotto rakip yarı alanda Modric'i gördü, Hırvat oyuncunun derin pasına hareketlenen Bent vuruşunda Harper'a takılsa da, dönen topu tamamlayarak 24. dakikada ev sahibine skor avantajını getirdi.

Skoru lehine çevirmek isteyen Alan Shearer çok büyük bir risk alarak son yarım saatte Owen, Martins, Viduka, Smith ve Duff gibi takıma defansif katkıları sınırlı isimleri aynı anda sahaya sürdü.

68. dakikada kornerden gelen topu önünde bulan Martins düzgün bir vuruşla Tottenham ağlarını havalandırmış olsa da, Nijeryalı oyuncu meşin yuvarlağı elle kontrol ettiği için gol geçerlilik kazanmadı.

UEFA Kupası bileti için mücadele eden Tottenham Hotspur bu galibiyetle puanını 44 yaptı ve 8. sıradaki Fulham'ı yakaladı. Kümede kalma mücadelesi veren Newcastle United ise 30 puanda ve 19. sırada kaldı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla