Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2009, 17:43   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Roma altın buldu!

Genoa'nın sahasında SS Lazio'ya, Fiorentina'nınsa deplasmanda Udineseye kaybettiği 32. haftada düşme potasındaki Lecce'yi başkentte deviren AS Roma eline geçirdiği fırsatı değerlendirmiş oldu ve sezonun bitimine 6 hafta kala Şampiyonlar Ligi bileti için yeniden umutlandı.

AS Roma [3 - 2] Lecce
03' [1 - 0] Totti
13' [2 - 0] Brighi
31' [2 - 1] Munari
55' [2 - 2] Papadopoulos
59' [3 - 2] Totti (Penaltı)

Genoa'nın cumartesi günü sahasında Lazio'ya yenildiği, Fiorentina'nınsa güçlü Udinese deplasmanına konuk olduğu 32. haftada çok önemli bir fırsat yakalayan Roma; başkentteki Olimpiyat Stadı'nda Lecce'yi ağırladı.

Karşılıklı golleri ve yüksek temposuyla izleyenlere keyifli anlar yaşatan mücadelenin 72. dakikasında direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Ariatti konuk ekibin sahada 10 kişi kalmasına sebep oldu.

Başkent ekibi bu kritik galibiyetle puanını 52 yaptı; Genoa'nın sahasında SS Lazio'ya, Fiorentina'nınsa deplasmanda Udineseye kaybettiği 32. haftada Şampiyonlar Ligi bileti için yeniden umutlandı.

Başkentten eli boş ayrılan Lecce ise 24 puanda kaldı ve Serie A'da sezonun bitimine 6 hafta kala kümede kalma umutlarını iyice zora soktu.

Diğer maçlardaysa;
Atalanta 0 - 1 Reggina
Cagliari 2 - 0 Napoli
Catania 2 - 0 Sampdoria
Palermo 4 - 1 Bologna
Siena 0 - 2 Chievo
Udinese 3 - 1 Fiorentina
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla