valla aslına bakarsanız bence korayın defansta oynaması hata oraya toramanda idare edebilir koray nezaman ortasahaya destek verdiyse o an tehlike ve güç oldu defansın ortasahada fahri ve koray oynasa klabersonda çok rahatlar sadece koray ve fahri orta sahada ciddi bir direnç oluşturur gibime geilyo ayrıca herkez ali güneşi unutuyor bu adam iyileştiğinde bence toramanın yerini alır ve ozaman birşeyler dahada değişir orta sahada koray-fahri ikilisi klabersonun hucuma katılmasını sağlarki bu delgadonunda çok daha fazla üretebileceği anlamına gelir eğer önde basacaksanız geride drenç olması gerekir. dünkü maçta hucumdan dönen toplar hiç orta sahada kalmadı direkt defanstaydı topa basan adam koray-fahridir. ayrıca ibrahim solbeke geçince çok daha iyi oldu herşey. evet kesinlikle bir beyine daha ihtiyaç var. bunu tiganada dün söyledi zaten
runje
aligüneş zan toraman üzülmez
fahri kleberson koray
delgado
nobre bobo
şu an için bence eldeki mevcut kadroyla bu sisteme daha iyi olur gibi geitor
teknik drektörlük yapma gibi bir derdim yok ama şööle bi bakınca daha iyi gibi geliyo bana ayrıca ibrahim akın deniyo onu seviyorum ama hala nerde oynadığının farkında değil eğer böyle devam ederse gönderilmesi çok büyük bir olasılık adam kendi hayatını bitiriyor farkında bile değil. dün o kötü oyunda onun ağırlığını koyması lazımdı ama o kaçtı. sanki zorla oynatılıyormuş gibi bir havası vardı |