Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Villarreal, milli oyuncumuz Nihat Kahveci'nin sonradan oyuna girdiği mücadelede Valladolid ile golsüz berabere kaldı..
Arsenal'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Villarreal, 4. basamak için yarışı sürdürdüğü La Liga'da Valladolid'e konuk oldu.
İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 62. dakikasında ev sahibi ekipten Inaki Bea Jauregi kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakırken, Villarreal penaltı kazandı.
Topu beyaz noktaya diken İtalyan golcü Giuseppe Rossi, kötü bir vuruş yaptı ve Villarreal mutlak bir golden oldu.
71. dakikada Villarreal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, penaltı atışından yararlanamayan Rossi'nin yerine sahaya milli oyuncumuz Nihat Kahveci'yi sürdü.
Geride kalan dakikalarda da başka gol olmayınca, Villarreal sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı: 0-0!
Şampiyonlar Ligi bileti için 3 takımla çekişen Villarreal, 31 hafta sonunda 49 puana yükseldi ve 6.'lıkta kaldı. Ev sahibi Valladolid ise puanını 40 yaptı ve 9. sıradaki yerini korudu. Günün diğer maçlarında ise:
Almeria 2 - 1 Osasuna
Espanyol 1 - 0 Racing Santander |