Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2009, 15:37   #10
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1.cisi İbrahim Toraman sağ bek falan oynamadı dün..Stoperler,Gökhan ve Toraman,Sivok önlerindeydi..Sivok K.Karttan sonra tandeme geçti..
2.cisi dün Çoban çok Kötü bir maç yönetti..Ancak verdiği en doğru kararlar Toramanın kartlarıydı..İkiside sarı karttı..
3.cüsü Hakem diğer pozisyonları lehimize çalması gerekirken çalmadı bu doğru..bu işin farklı bir boyutu..Ancak bu Toramanın yaptığı Affedilmez hatayı görmemezlikten geleceğimiz anlamına gelmez..Bencede cezalandırılmalı..
3.cüsü İbrahim bu tarz hataları ara ara yapıyor..daha dikkatli olması lazım..Bende Toramanı burda eleştiriyorum..
4.cüsü Toraman her ne olursa olsun Milli Takımda Oynayabilir,oynar,oynamalıdır..

yahu sen surekli takip ettiginden bilirsin bu kacinci be kardesim bu kacinci daral getirdi artik bana bi adamin yaptigi her hata bir takimi bukadar kotu duruma dusururmu buyuk takim topcusu hatayi bikere yapar 2.sinde artik yapmaz bukadarmi sorumsuzluk olur bukadarmi akilsizlik olur inanamiyorum bu adamlar bide gecmis donemlerde besiktasin kaptanligini yapmis adamlar