Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2006, 18:25   #1
MaNYaHBJKLi
RoCKeR eaGLe
 
MaNYaHBJKLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Halil: "En az 20 gol atarım"



Schalke 04'ün yeni transferi Halil Altıntop, Schalke'de çok mutlu olduğunu belirterek,"Bu sezon Lincon ve Hamit'le en az yirmi gol atarım. Ama Schalke'nin şampiyonluğu daha önemli" dedi.
Halil, Hamit ile aynı takımda oynamanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade ederek,"Kardeşim Hamit ile Schalke 04 gibi büyük bir kulüpte futbol oynamak güzel bir duygu. Gerek kadrosu gerekse tesisleriyle daha kaliteli ve hedefleri olan bir kulübe geldim. Daha çok çalışmalıyım. Umarım Hamit'le yeni başarılar elde ederiz ve Schalke 04'de şampiyonluk sevinci yaşarız" ifadelerini kullandı.
Yeni takımında çok iyi arkadaş ortamı olduğunu belirten golcü,"Hamit'le milli takım da çok iyi bir uyumumuz var.Buna Kaiserslautern'den tanıdığım ve attığı paslarla forvet oyuncularını çok kolay gol posizyonuna sokabilen Linconu'da eklersek, ligde en az yirmi gol atabileceğimizi düsünüyorum, ama Schalke 04'ün şampiyonluğu daha önemli ve hepimiz bunun için çalışıcağız" diye konuştu.

Kendisiyle ilgili basında çıkan ırkçılık haberleri hatırlatıldığında milli oyuncu şöyle konuştu:"Bundesliga maçlarında bazı rakip oyuncular, kötü sözler söyleyerek taciz edip kırmızı kart görmemi bekliyorlar, ama bunlara aldırmadan profesyonel düsünmek ve futbola bakmak zorundayız" dedi.

Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
__________________









aNTiCiNCoN !


MaNYaHBJKLi Ofline