Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2009, 11:31   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Toraman'a şok suçlama!

NTV'de yayınlanan 90 Dakika programında konuşan Hıncal Uluç, İbrahim Toraman'ın Beşiktaş'ı sırtından vurduğunu ileri sürdü...

Hıncal Uluç, İbrahim Toraman'ı ihanetle suçladı. NTV'de yayınlanan "90 Dakika" adlı programda konuşan Uluç, Toraman'ın topa elle hamle yapmasının kabul edimeyelen bir hata olduğunu söyleyerek, "'Beşiktaş'ı sırtından vur' desen İbrahim Toraman ancak bu kadar vurabilirdi. Yaptığı tamamen Beşiktaş'a ihanettir." dedi.

İşte canlı yayındaki o sözler;
Toraman milli düzeyde bir futbolcu, hem de sezon başında Beşiktaş'ta problem yaşamış, kadro dışı bırakılmış, güç bela affedilmiş ve nihayet Mustafa Denizli tarafından takıma koyulmuş; yaptığı işe bak. O hamleyi hiçbir şekilde anlayamıyorum. Bunun için de ihanetten başka sözcük de bulamıyorum.

Beşiktaş bu hafta liderliği ele geçirseydi, Beşiktaş'ın devamını da çok etkileyecekti. Sivasspor 2 puan kaybetmişken, liderlik şansını ele geçirmişken, İstanbul'da, kendi sahanda oyundan attırıyorsun kendi.

"YAPTIĞI BEŞİKTAŞ'A İHANETTİR"
Bu karşılaşmanın kader adamları vardı. Bir numaralısı da İbrahim Toraman... Yaptığı tamamen Beşiktaş'a ihanettir. Bu kelimeyi altını çizerek kullanıyorum. ‘Sırtından vur' desen Beşiktaş'ı İbrahim Toraman ancak bu kadar vurabilirdi. Bir sarı kartı olan adamın 44. dakikada duran topa elle hamle yapıp hakeme ‘beni oyundan at' diye bağırmasını benim aklım almıyor.

"HAKEM ÖDEŞTİRDİ"
Karşılaşmanın ikinci kader adamı maçın hakemi... Bence bu maçın hakemi Deniz Çoban, geçtiğimiz haftaki Kocaelispor maçında Beşiktaş'a hediye edilen puanları ödeştirdi. Maç içindeki bütün yorumlarında Bursa'lıydı. Eğer Bobo kendini yere attı diye sarı kart görüyorsa, Shin'in iki kere oyundan atılması lazım. Kaç kere 18 içinde aldatmaya teşebbüs etti. Ona devam dedi, Bobo'ya birinci sarı kartı çıkardı. Bobo da Beşiktaş'ın tek forveti, Nobre sakat. Bobo'yu 18 içinde bir daha hareket edemez hale getirdi. İki, İbrahim Toraman'ın birinci sarı kartı. Kaleye atılan bir şuta, dönerek yükseliş var. Orada el var, kart olup olmadığı tartışılır. O sarı kartı verenin ikinci yarıda Bursaspor'lu Ömer'e penaltıyı ve kırmızı kartı göstermesi lazım. Bu dönüm noktasıydı maçın.

Maçın üçüncü kilit adamı Mustafa Denizli... Sahaya çıkardığı takımı aklım almadı. ‘Hoca nihayet kendine geldi, cesaretlendi, hücuma dönük oynamaya başladı' derken, Sercan'ı eksik Bursa ile İstanbul'da şampiyonluk yolunu açacak maç oynuyorsun, Sivok ikinci önlibero olarak oynuyor Ernst'in yanında, Yusuf gibi bir adam kenarda...
Her türlü şans Beşiktaş'ın lehindeyken Mustafa Denizli, Yusuf'un 60. dakikada girdiği ana kadar oyunu ziyan etti. Daha sonra iyi yaptığı şeyleri ben anlamam. Sen 60 dakikayı ziyan ettikten sonra doğru tercih yapmış olman aferin hocaya dedirtmez bana. Niye en başta oynatmadın?

Bu noktadan sonra bu maçı Bursaspor'un kazanması gerekirdi. Niye kazanamadı? Bunun sebebi de Ertuğrul Sağlam. 11'e 11 oynarken Beşiktaş'ı darmadağan etmişsin ikinci yarının görüntüsüne bakın lütfen. Beşiktaş 10 kişiyken Bursaspor beraberliğe razı. Beşiktaş'ın 10 kişi kalması Ertuğrul Sağlam'ı korkutmuş."
div.pagination_detail {width:438px;padding:1px;margin:15px auto; text-align:center} div.pagination_detail div.bg {margin:auto;width:438px;height:25px} div.pagination_detail ul {list-style:none;margin:0;padding:6px 0 0 5px} div.pagination_detail li {display:inline;margin:0;padding:1px 5px 1px 5px} div.pagination_detail li.active {background-color:white}
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla