Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2009, 14:36   #19
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tabiki, Rövanş maçı olduğundan hoca bi kaç oyuncuya hem şans vermek,son durumlarına bakmak için hemde Ersnt,Tello,Yusuf gibi oyuncuları fazla yormayıp Es-Es maçına saklamak isteyecektir..

Fakat Emrecim hiç hafife alınacak bi takım değil..Kesinlikle çatır çatır oynmalıyız..Hele hele başlarında Fenerli Aykut varken..Fener kupayı kazansın diye seferber olmuşlardır bunlar..Futbol laubaliliği kaldırmaz..Finali cepte görürken kupadan olmayalım..
Haklısın mutlaka ligde oynatamadığı oyunculara şans vericektir uğur gibi serdar gibi.

Maçın ciddiyeti konusuna katılıyorum, sivasta sivas fenere ne yapacak bakalım bu akşam o da garanti değil fener çok dağınık gerçi kupaya saldırır. Sivasta ne yapar bilinmez belkide sürpiz bir sonuç çıkabilir hiç yabana atmamak lazım.

ankarada feneri yendi moral buldu ligde iddası kalmadı kupaya sarılmak isteyebilir kupada final oynamak isteyebilir sonuçta fenere kupayı kaldırmak isteyecektir bu kesin ama ben yinede sıkıntıya girmeyeceğimizi düşünüyorum ama tabi bu rakibi küçümseyeceğiz oyuna asılmayacağız rahat oynayacağız anlamında değil tabiki mücadele edicez koşucaz rakibi yıpratıcaz zaten dünyada kolay maç yok artık.