Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2009, 14:43   #20
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısın mutlaka ligde oynatamadığı oyunculara şans vericektir uğur gibi serdar gibi.

Maçın ciddiyeti konusuna katılıyorum, sivasta sivas fenere ne yapacak bakalım bu akşam o da garanti değil fener çok dağınık gerçi kupaya saldırır. Sivasta ne yapar bilinmez belkide sürpiz bir sonuç çıkabilir hiç yabana atmamak lazım.

ankarada feneri yendi moral buldu ligde iddası kalmadı kupaya sarılmak isteyebilir kupada final oynamak isteyebilir sonuçta fenere kupayı kaldırmak isteyecektir bu kesin ama ben yinede sıkıntıya girmeyeceğimizi düşünüyorum ama tabi bu rakibi küçümseyeceğiz oyuna asılmayacağız rahat oynayacağız anlamında değil tabiki mücadele edicez koşucaz rakibi yıpratıcaz zaten dünyada kolay maç yok artık.
Ankarasporun bir hedefi de Avrupa olacaktır kuşkusuz..Gözden kaçırmamak lazım bu durumu..İnşallah dediğin gibi sıkıntıya girmeyiz ancak zor maç olacak her şekilde..Kupa Bizim Lig Bizim..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla